| 27.03.2012, 19:31:55 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování |
neregistrovaný![]() | Předmět: Zkoumání rozhodování matek o vakcinaci svých dětí Dobrý den, vím, že máte všechny dost každodenních starostí, přesto bych Vás ale ráda požádala o pomoc a spolupráci. Jsem studentkou sociologie na FF UK v Praze a ve své diplomové práci se zabývám problematikou rozhodování rodičů o vakcinaci svých dětí. Abych lépe porozuměla celé situaci, připravila jsem on-line dotazník na adrese ockovani.myslenky.cz , který mohou vyplnit všechny (očkující i neočkující) maminky s dětmi ve věku 1 až 3 roky. Budu vděčná za Vaši spolupráci na tomto zkoumání, které by v budoucnu mohlo pomoci i ostatním maminkám v jejich rozhodování, které, jak samy víte, nemusí být vždy jednoduché. Všechny potřebné informace naleznete na stránkách ockovani.myslenky.cz . Ráda bych zdůraznila, že se nejedná o komerční projekt. Je to studentský výzkum, který dělám v rámci svého studia zadarmo pomocí vlastních finančních prostředků (i proto je pro mne každý dobrovolník velkou pomocí). Děkuji všem za případnou pomoc. S přáním krásného dne vám všem i vašim rodinám, Eva Kočišová |
| 26.03.2012, 10:41:02 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování (Odpověď na příspěvek vložený 23. 03. 2012, 13:45:33 uživatelem Maloko) |
Daisy![]() | Předmět: očkování - spalničky/příušnice/zarděnky Přesně tak, nám také pomohl na horečky z očkování Nurofen - v podstatě ho používám vždy na horečku. Ukázal se nám jako nejúčinnější a nejrychleji působící. |
| 23.03.2012, 13:45:33 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování (Odpověď na příspěvek vložený 27. 06. 2011, 20:47:33 uživatelem rybkabezvody) |
Maloko![]() | Předmět: očkování - spalničky/příušnice/zarděnky AHoj, ja jsem dala syna ockovat a taky na rotaviry. A to proto, ze dcera je prekonala a bylo to strasne. Syn mel akorat horecku a po nurofenovem cipku klesla. Na dalsi den jsem ani nevedeli , ze byl ockovan. |
| 01.07.2011, 16:55:09 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování (Odpověď na příspěvek vložený 30. 06. 2011, 22:18:43 uživatelem LUCIINA) |
rybkabezvody | Předmět: očkování - spalničky/příušnice/zarděnky jak nedávali? Jako že máte odklad a nebo jsi prostě nechtěla ho očkovat? Ono je to očko povinné ze zákona, ale není stanovená horní věková hranice... |
| 30.06.2011, 22:18:43 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování (Odpověď na příspěvek vložený 27. 06. 2011, 20:47:33 uživatelem rybkabezvody) |
LUCIINA | Předmět: očkování - spalničky/příušnice/zarděnky ZUZÍKU JÁ BOHUŽEL ŽÁDNOU ZKUŠENOST NEMÁM,NEDÁVALI JSME JÍ MTYNOVI...ALE JINAK VŠECHNY OČKOVÁNÍ JSME ZVLÁDALI BEZ PROBLÉMU A NĚJAKÝCH REAKCÍCH.. |
| 27.06.2011, 20:47:33 | Okruh: Zdraví > Téma: očkování |
rybkabezvody | Předmět: očkování - spalničky/příušnice/zarděnky Holky raďte, nechávaly jste očkovat živou vakcínou v 15.měsících věku své dítě Priorixem? Sice se nás to bude týkat až za pár měsíců ale už teď z toho mám těžkou hlavu... Přemýšlela jsem i o odkladu - třeba rok? Dnes jsme byly s malou na roční prohlídce a samozřejmně jsme měli smůlu a naše doktorka tam měla za sebe zástup, takže jsme to nemohly probrat. Jaké máte zkušenosti s očkováním, jaká reakce a po kolika dnech? |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| očkování (okruh: Zdraví) | neregistrovaný | 27.03.2012, 19:31:55 | 6 |
BATOLE.eu - vše o těhotenství, dětech a rodině
Copyright © 2010, 2011, 2012