Diskusní fórum - Téma: Mám budit miminko na noční kojení?Vše | Nový příspěvek | Nové téma | Nastavení | Názory na web batole.eu |
| 17.07.2010, 21:39:12 | Okruh: Miminko > Téma: Mám budit miminko na noční kojení? (Odpověď na příspěvek vložený 13. 07. 2010, 09:20:45 uživatelem zindalinda) |
rybkabezvody | Předmět: Noční kojení Ahoj, my jsme ze začátku také budili, ale naše princezna byla protivná a hlavně vůbec neměla o prs zájem, nakonec jsme se rozhodli že to necháme čistě na ní a vychází to tak, že se místo po 4 hodinách naše řízeného buzení se probere sama po 6 Ale jak píše Troll, záleží to na tom,
jestli mimi prospívá![]() odpovědět |
| 16.07.2010, 22:50:26 | Okruh: Miminko > Téma: Mám budit miminko na noční kojení? (Odpověď na příspěvek vložený 13. 07. 2010, 09:20:45 uživatelem zindalinda) |
troll![]() | Předmět: Noční kojení Nejsem teda matka, ale děti mám dvě Máme právě skoro 3 týdení mimčo a nikdy jsme děti
nebudily Pokavaď malej přibírá a má se k světu tak to potřeba určitě není Přeju vám
ať celonoční spánek vydrží co nejdéle ![]() odpovědět |
| 13.07.2010, 09:20:45 | Okruh: Miminko > Téma: Mám budit miminko na noční kojení? |
zindalinda![]() | Předmět: Noční kojení Ahoj, potřebovala bych poradit, mám týdenního chlapečka a vůbec se v noci nebudí na kojení. Slyšela jsem, že bych měla miminko budit po třech nebo čtyřech hodinách, ale kamarádka vůbec mimčo v noci nebudila a bylo to v pohodě. Může miminku ublížit, když se nechá celou noc spát? odpovědět |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Mám budit miminko na noční kojení? (okruh: Miminko) | rybkabezvody | 17.07.2010, 21:39:12 | 3 |