| 25.06.2010, 10:43:30 | Okruh: Porod > Téma: Stanovení termínu porodu (Odpověď na příspěvek vložený 25. 06. 2010, 07:46:07 uživatelem troll) |
Martin ![]() | Předmět: Umí vůbec někdo stanovit termín porodu přesně? Jako nespěchám, ale myslel jsem, že podle ultrazvuku se určuje termín porodu v závislosti na velikosti miminka, což by mělo být celkem exaktní a dost mne překvapilo, že mezi dvěma ultrazvuky, dělanými týden po sobě, se termín porodu mohl změnit o dva týdny, ale asi to nechám koňovi, má větší hlavu Pro mne jsou ty výpočty vůbec španělská vesnice ![]() |
| 25.06.2010, 07:46:07 | Okruh: Porod > Téma: Stanovení termínu porodu (Odpověď na příspěvek vložený 25. 06. 2010, 07:22:31 uživatelem Martin ) |
troll![]() | Předmět: Umí vůbec někdo stanovit termín porodu přesně? I já si říkám, že občas doktoři vůbec nevědí, ale jsem toho názotu, že i doktor je člověk a splést se můžou taky.Spoléhám na přírodu tak je vždy zodpovědná a bez chyb tak vydržte jednou to přijít musí . Ps: Jinak naše Nikolka šla přesně na den ve tři odpoledne tak myslím, že někdo má to štěstí ale umu v tom moc nevidím spíš bych to řadil k hazardním hrám kde se lidé taky spolehají jen na to štěstí. |
| 25.06.2010, 07:22:31 | Okruh: Porod > Téma: Stanovení termínu porodu |
Martin ![]() | Předmět: Umí vůbec někdo stanovit termín porodu přesně? Termín porodu nám lékaři určili na 27.6.2010 a celou dobu se zdálo, že v tom mají lékaři jasno. Po ultrazvuku, ani ne měsíc před tímto termínem však došlo k posunu o dva týdny na 12.6.2010, a to zruba týden před tímto ultrazvukem byla přítelkyně na ultrazvuku, kde se nikdo netvářil, že by se termín měl měnit. Chápete to? ![]() |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Stanovení termínu porodu (okruh: Porod) | Martin ![]() | 25.06.2010, 10:43:30 | 3 |
BATOLE.eu - vše o těhotenství, dětech a rodině
Copyright © 2010, 2011, 2012