| 16.02.2010, 16:21:55 | Okruh: Poradny > Téma: Kam jít, když se nedaří početí? (Odpověď na příspěvek vložený 09. 02. 2010, 22:54:00 uživatelem jolča) |
bobule![]() | Předmět: Dobrá poradna Ahoj Joli, tak co je nového, nějaký pokrok? Zrovna jsem byla minulý týden u dr. a vše vypadá v pořádku, asi se začneme snažit ![]() |
| 09.02.2010, 23:44:41 | Okruh: Poradny > Téma: Kam jít, když se nedaří početí? (Odpověď na příspěvek vložený 09. 02. 2010, 22:54:00 uživatelem jolča) |
Martin ![]() | Předmět: Dobrá poradna Ahoj Jolčo, myslím, že se na to manžel dívá celkem rozumně, po půl roce nemá smysl vyšilovat, zároveň je fajn, že se k tomu nestaví úplně negativně. Ale k Tvému postesku, proč s tím chlapi dělají takové cavyky. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že opravdu není o co stát. Je určitě něco jiného, když Ti lékař dělá prohlídku, která může být nepříjemná, možná i bolestivá a něco jiného, když máš přijít do místnosti, kde před Tebou byly tisíce chlapů, máš se vzrušit a přivodit si orgasmus, obzvláště, když přes dveře slyšíš, jak ve vedlejší místnosti cinká lžička, kterou si sestra míchá kafe. Představ si, že by Ti gynekolog řekl "tak já počkám vedle a zatím se tu udělejte". To samozřejmě nic nemění na faktu, že první by měl jít na vyšetření chlap, a to už proto, že jako chlap má svoji ženu chránit před čímkoliv nepříjemným a samozřejmě i za cenu, že raději to nepříjemné podstoupí on ... v každém případě držím palce,
abyste žádná vyšetření podstupovat nemuseli ![]() |
| 09.02.2010, 22:54:00 | Okruh: Poradny > Téma: Kam jít, když se nedaří početí? (Odpověď na příspěvek vložený 18. 01. 2010, 20:28:33 uživatelem rybkabezvody) |
jolča![]() | Předmět: Dobrá poradna Tak mi to doma úplně neprošlo, teda mám slíbeno, že manža půjde na testy, pokud se nám to do dalšího půl roku nepodaří, ale snad to ani nebude potřeba ... moc nechápu, proč s tím chlapi dělají takové cavyky, my musíme na gyndu každou chvíli a není nic příjemného, když se v nás cizí člově hrabe ... |
| 18.01.2010, 20:28:33 | Okruh: Poradny > Téma: Kam jít, když se nedaří početí? (Odpověď na příspěvek vložený 18. 01. 2010, 00:35:49 uživatelem jolča) |
rybkabezvody | Předmět: Dobrá poradna Ahoj Jolčo, záleží, jak se k tomu staví tvůj doktor, zda už ti dělal krevní testy a ultrazvuk, aby zjistil zda vůbec a kdy máš ovulaci. Mezi známé CAR ( centrum asistované reprodukce ) patří třeba: www.pronatal.cz www.gest.cz www.iscare.cz Asi jako první vyšetření je nejlepší udělat manželovi, jasně, chlapy se k tomu moc dobře většinou nestaví , ale co by jsme pro
miminko neudělali...že? Takže objednat manžela na otestování spermií, za půl hodinky víte výsledek.
Nevím přesně, ale mám pocit, že je to služba která je hrazená pojišťovnou . Na toto
vyšetření nepotřebujete ani doporučení lékaře. U ženy ho většinou chtějí, aby lékař věděl, na
co již byla testována a s jakým výsledkem. Držím palečky, aby vše vyšlo v pořádku a nestresujte se, čím víc na to myslíš, tím je to horší, jde také hodně o psychiku! Nám to také hned nešlo a teď už máme // ![]() |
| 18.01.2010, 00:35:49 | Okruh: Poradny > Téma: Kam jít, když se nedaří početí? |
jolča![]() | Předmět: Dobrá poradna Už se snažíme o miminko skoro rok a půl a stále se nám nedaří. Manža sice říká, že je ještě brzy, ale už jsem stoho úplně hotová, tak uvažujeme o nějaké poradně. Znáte nějakou dobrou v Praze? |
Téma | Autor posledního | Poslední příspěvek | Příspěvků |
| Kam jít, když se nedaří početí? (okruh: Poradny) | bobule | 16.02.2010, 16:21:55 | 5 |
BATOLE.eu - vše o těhotenství, dětech a rodině
Copyright © 2010, 2011, 2012